Vi är proffs på Renault

Vi säljer Renault hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna.

Se våra Renault CLIO i lager

 

orange renault clio i stadsmiljö

Renault CLIO

Sensuella former, dynamisk profil, skulpterade sidor och dessutom en ny ljussignatur med LED-belysning. Nya CLIO förför dig från första ögonblick. Lika bekväm i stan som på landsvägen – den här ikoniska småbilen skyddar dig hela tiden med sin automatiska nödbromsning som har sensorer för att upptäcka fotgängare, cyklister och parkerade fordon. Nya CLIO har Renaults senaste EASY DRIVE-lösningar där 360-graderskamera och Easy Park Assist ingår.  Bilen har segmentets största pekskärm med ansluten navigering, bensinpriser och dessutom trafikförhållanden. Det finns också direkt navigering till intressanta platser tack vare Google sökfunktion. Tack vare Renault EASY CONNECT kan nya CLIO erbjuda en uppkopplad körupplevelse med fokus på enkelhet.

interiör i en clio

interiör i en bil

Utrustningsnivåer

vit renault clio zen mot vit bakgrund

Zen

Med ett aktivt nödbromsningssystem och 16″ stålhjul med hjullock är nya CLIO Zen TCe 100 lika bekväm i stan som på landsvägen. Den har dessutom radio med 6 högtalare samt aktiv-filhållningsassistans. 

orange clio mot vit bakgrund

Intens

I Renault Clio Intens paketet ingår parkeringssensor bak och dessutom 16″ aluminiumfälgar ”PHILIA”. Det finns ett multimediasystem med 7″ pekskärm och navigator samt automatisk luftkonditionering, en zon.

svart renault clio mot vit bakgrund

R.S. Line

Renault Clio R.S Line består av ett multimediasystem med 7″ pekskärm och navigator, dessutom får du 17″ aluminium fälgar ”MAGNY COURS”. Du får även R.S Line textilklädsel i mjukt konstläder samt R.S Line Signature. 

Nya Renault CLIO E-TECH Hybrid

Få en helt ny upplevelse av eldrift. I nya CLIO E-TECH Hybrid kombineras en elektrisk motor och en förbränningsmotor genom en mycket effektiv automatisk växellåda som har flera lägen.

Läs mer om Nya Clio E-TECH

Är du redo att köra Renault CLIO?

Boka provkörning

 

två röda renault clio i stadsmiljö

Intresserad? Kontakta en säljare

Kungsängen & Vallentuna

säljare
Saffet Caglar Säljare Renault | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

tjej pratar i telefon med "My Renualt" logga

My Renault

Upptäck Renaults online-tjänster via MY Renault. Konstruerad för dig, tänkt för att underlätta din dagliga körning, vart och när du behöver det. Lägg till din bil i appen och upptäck alla dina fördelar som exempelvis starta och schemalägga klimatanläggning och uppvärmning av din bil, hitta laddningsstationer och planera resrutt.

MY Renault

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Renault Captur, Kadjar eller varför inte en Talisman. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 5,1 – 5,8 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 116 – 131 gram/km.

Renault Clio