Vi är proffs på Renault

Vi säljer Renault Kadjar hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna.

Se våra Renault KADJAR i lager

Renault kadjar vid vattnet

Renault KADJAR

KADJAR är tillbaka med en mer självsäker design. Bilen väcker uppmärksamhet ute på vägarna med ny front, nydesignade stötfångare, hajfensantenn, ny LED-ljussignatur och dessutom 19-tums aluminiumfälgar. Inne i bilen går inte den läderklädda interiören och de högkvalitativa detaljerna och finishen obemärkt förbi. 

Vi säljer Renault KADJAR på våra anläggningar i Vallentuna och Kungsängen. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

röd renault kadjar mot vit bakgrund

Bygg din version idag

 

Blå Renault Kadjar parkerad på bergstopp med man med ryggsäck i bakgrunden

Blå Renault Kadjar kör på väg med berg i bakgrunden

Utrustningsnivåer

vit renault kadjar mot vit bakgrund

Life

Med Renault Kadjar Life paketet får du 16″ stålfälgar, halogenlampor och dessutom eluppvärmda framsäten.

blå renault kadjar mot vit bakgrund

Zen

I Renault Kadjar Zen paketet ingår parkeringssensor både fram och bak, 17″ aluminiumfälgar samt ett aktivt nödbromsningssystem. Det ingår även filbytesvarning. 

röd nya renault limited kadjar mot vit bakgrund

Limited

I Renault Kadjar Limited paketet så ingår 17″ aluminiumfälgar ”Diamond”, takrails och dessutom ett glastak. Det ingår även en backkamera.

renault kadjar mot vit bakgrund

Bose

I Renault Kadjar Bose paketet ingår 17″ aluminiumsfälgar ”New”, eluppvärmd framruta och justerbar läderratt. Det ingår även Pure Vision® Full LED strålkastare fram.

 

svart renault kadjar mot vit bakgrund

Black

I Kadjar Black paketet ingår 19″ aluminiumsfälgar ”BLACK”, Alcantaraklädsel samt svarta spegelkåpor. Du får även eljusterbart förarsäte, svankstöd, fällbart passagerarsäte fram, höjdjusterbar och sätesförlängning.

 

Är du redo att köra Renault KADJAR? 

Boka provkörning

blå renault kadjar i naturmiljö

Intresserad? Kontakta en säljare

Vallentuna & Kungsängen

säljare
Saffet Caglar Säljare Renault | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

kvinna pratar i telefon och my renault logotyp

My Renault

Upptäck Renaults online-tjänster via MY Renault. Konstruerad för dig, tänkt för att underlätta din dagliga körning, vart och när du behöver det. Lägg till din bil i appen och upptäck alla dina fördelar som exempelvis starta och schemalägga klimatanläggning och uppvärmning av din bil, hitta laddningsstationer och planera resrutt.

MY Renault

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Renault Captur, Clio eller varför inte en Talisman. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 4,8 – 6,8 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP: 129 – 154 gram/km.

Renault Kadjar i Stockholm