Vi är proffs på Renault

Vi säljer Renault hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna.

Se våra Renault KOLEOS i lager

nya renault koleos

Renault KOLEOS

En muskulös profil, en förfinad interiör och karisma som gör hela skillnaden. Helt nya Renault KOLEOS befäster sin personlighet och erbjuder dig ännu mer komfort och närvaro. Befäst din stil!

 

Vi säljer Renault KOLEOS på våra anläggningar i Vallentuna och Kungsängen. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

blå renault koleos

Bygg din version idag

 

iphone i en volvo bil

däck med fälg

Utrustningsnivå

nya renault koleos mot vit bakgrund

Intens

I Renault Koleos Intens paketet ingår en klimatanläggning med två zoner som är individuellt ställbara. Du får även en eluppvärmd ratt och döda vinkelvarning. Dessutom ingår handsfreeparkering vilket inkluderar parkeringssensorer bak och fram samt backkamera,

 

Är du redo att köra Renault KOLEOS? 

Boka provkörning

 

Vit Renault KOLEOS kör på väg med berg och vatten i bakgrunden

Intresserad? Kontakta en säljare

Vallentuna & Kungsängen

säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Saffet Caglar Säljare Renault | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

kvinna pratar i telefon och en my renault logotyp

My Renault

Upptäck Renaults online-tjänster via MY Renault. Konstruerad för dig, tänkt för att underlätta din dagliga körning, vart och när du behöver det. Lägg till din bil i appen och upptäck alla dina fördelar som exempelvis starta och schemalägga klimatanläggning och uppvärmning av din bil, hitta laddningsstationer och planera resrutt.

MY Renault

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Renault Captur, Clio eller varför inte en Talisman. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss 

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Bränsleförbrukning vid blandad körning WLTP: 7,2 – 7,6 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 189 – 201 gram/km.

Renault Koleos i Stockholm