Vi är proffs på Renault

Vi säljer Renault Megane Sport Tourer hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna.

Se våra Renault MEGANE Sport Tourer i lager

blå renault megane på vägen

Renault MEGANE Sport Tourer

Med förbättrad väghållning, sensuella linjer och dessutom dynamiska kurvor har Renault MEGANE Sport Tourer allt som krävs för att hamna i blickfånget. Slå dig ihop med nya Renault MEGANE Sport Tourer. Bilens rekordlånga lastlängd, många förvaringsutrymmen och dessutom otroligt modulerbara utformning gör den till en idealisk partner i vardagen.

Vi säljer Renault på våra anläggningar i Vallentuna och Kungsängen. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

grå megane sport tourer mot vit bakgrund

Bygg din version idag

 

 

Utrustningsnivåer

vit renault megane sport tourer

Life

I Life paketet ingår manuell luftkonditionering och även 16″ plåtfälgar ”Florida”. Du ingår också hel/halvljus halogenlampor samt Radio DAB+ med Bluetooth® audiostreaming.

blå renault megane sport tourer

Zen

I Zen paketet ingår 16″ aluminiumfälgar ”Silverline” och C-Shape strålkastare med 3D LED-varselljus.  Du får även R-Link 2 7″ multimediaskärm med Apple CarPlay™, Android Auto™ och navigation samt klimatanläggning med två individuellt ställbara zoner.

röd megane sport tourer

GT Line

I GT-Line paketet ingår 17″ aluminiumfälgar, parkeringssensorer fram och bak samt backkamera. Det ingår även ett nyckelkort med handsfree funktion och aktivt nödbromssystem(AEBS, aktivt över 30 km/h). 

svart renault sport tourer mot vit bakgrund

Bose

I Bose paketet ingår 17″ aluminiumfälgar ”Celsium”, eluppvärmd ratt i nappa-läder samt Pure Vision® Full LED strålkastare. Det ingår även Bose® ljudsystem med 10 högtalare, R-Link 2 8,7” pekskärm, Apple CarPlay™, Android Auto™, navigation.

Är du redo att köra Renault MEGANE Sport Tourer? 

Boka provkörning

Vit Renault MEGANE parkerad med cykelhållare

Intresserad? Kontakta en säljare

Vallentuna & Kungsängen

säljare
Saffet Caglar Säljare Renault | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

kvinna pratar i telefon brevid my renault logotyp

My Renault

Upptäck Renaults online-tjänster via MY Renault. Konstruerad för dig, tänkt för att underlätta din dagliga körning, vart och när du behöver det. Lägg till din bil i appen och upptäck alla dina fördelar som exempelvis starta och schemalägga klimatanläggning och uppvärmning av din bil, hitta laddningsstationer och planera resrutt.

MY Renault

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Renault Captur, Koleos eller varför inte en Kadjar. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP: 4,5 – 6,6 l/100km. CO2-utsläpp enl. WLTP 118-149 gram/km.

Renault Megane Sport Tourer