Renault Serviceverkstad

Boka service

Läs om serviceavtal

Kund pratar om service av Renault med sin renaultsäljare

Renault Serviceverkstad

Renault Service gör ditt bilägande trevligare och tillvaron enklare. Bilunderhåll är inte längre någon rutinsyssla. För att spara tid och ge dig större trygghet erbjuder vi snabba och enkla lösningar som passar dina behov: tidsbokningar online, paket, försäkring och assistans, och även mycket annat. Renault Service tar hand om allt.

Däckbyte på en Renault via Renault meny original

Servicen

Hos hos är varje servicetillfälle tydligt och bjuder inte på några överraskningar. Och eftersom vi vill att du ska känna dig trygg åtar vi oss följande:

  • Överensstämmelse med underhållsprogrammet för din bil.
  • Säkerhet genom besiktning med 87 kontrollpunkter.
  • Tillförlitlighet tack vare Renaults elektroniska feldiagnostik.
  • Bibehållande av de tekniska egenskaperna hos standardoljorna till din motor.
  • Ingreppen har garantiskydd i ett år (delar och arbete).
  • Tydligt utformade paket från Renault Service som är lämpliga för din bil.

Renault Assistance

24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, var som helst i Sverige och Europa – du behöver bara ringa 020-250 500. Du får tillgång till tjänsterna från Renault Assistance utan extra kostnad så länge din Renault-garanti är giltig. Oavsett var du befinner dig i Europa finns även Renault Assistance där för att förse dig med:

  • Reparation på plats om detta är praktiskt möjligt eller bärgning till närmaste Renault-verkstad.
  • Mobilitetslösningar som gör att du kan fortsätta resan eller få hjälp med boende om bilen behöver stanna på verkstaden under en längre tid.

arbete med motorn i en Renault

Boka tid för service


Ta mig till bokningen

Svart Renault parkerad framför ett modernistiskt hus

Kund och säljare pratar om Renault serviceavtal

Renault Serviceavtal

Med Renault Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad för servicen. Det gör att du redan i förtid vet vad servicen för din Renault kommer att kosta och att du alltid får en bil i bästa skick och med högt andrahandsvärde. Oljebyte, oljefilter, packning, reservdelar, säkerhetsinspektioner, byte av luftfilter och tändstift utförs i enlighet med Renault Original Serviceprogram till ett fast pris. Priset baseras på bilmodell och din årliga körsträcka. För att teckna Renault Serviceavtal behöver du ha ett Renaultkort eftersom betalning av avtalet sker via det. Serviceavtalet kan tecknas för både nya och begagnade Renault personbilar (max 8 år eller 45 000 mil).

Läs mer om Renault Service

Garanti, försäkring och assistans

Komfort, trygghet och säkerhet är ledorden för oss vid bilägande. Med Renault får du alltid 5 års garanti vid köp av ny personbil. Dessutom kan vi hjälpa dig med både försäkring och assistans så att du är skyddad mot oförutsedda händelser.

man kör en Renault en solig dag

Renaultkortet

Rabatt på drivmedel, räntefri delbetalning och bonus på alla köp hör till de mest omtyckta förmånerna hos Bra Bil Renaultkortet. 

Ansök om Renaultkort

Illustration av Renaultkortet

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.