Vi är proffs på Renault

Vi säljer Renault Zoe hos Bra Bil i Kungsängen och Vallentuna.

Se våra Renault ZOE i lager

Blå Renault Zoe parkerad

Renault ZOE

En modern och dynamisk design, djärva linjer och precis lagom dos kaxighet. Nya ZOE förgyller vardagen med sin stil och finess. Hissa stolt flaggan för eldrift! Med elmotorn på 135 hk utlovas en körupplevelse som är både dynamisk och avkopplande, utan buller och vibrationer!

Vi säljer Renault ZOE på våra anläggningar i Vallentuna och Kungsängen. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

turkos renault zoe mot vit bakgrund

Bygg din version idag

 

Renault ZOE interiör

turkos renault zoe i stadsmiljö

Utrustningsnivåer

vit renault zoe mot vit bakgrund

Zen

I Renault Zoe Zen paketet ingår filbytesvarning, justerbar eluppvärmd ratt och även körfältsassistans. Du får även Automatisk klimatanläggning (ECC) med kombinerat luft/kolfilter samt EASY LINK 7″.

blå renault zoe

Intens

Med Renault Zoe Intens paketet så får du parkeringssensor fram och bak, sidosensor och även Easy Park Assist (handsfreeparkering). Det ingår även en backkamera och döda-vinkel varning. Du får dessutom EASY LINK 9.3″ m. NAV.

lila renault zoe

Edition one

I Renault Zoe Edition one paketet så får du klädsel i mix av läder och konstläder ”Riviera”. Du får även EASY LINK 9.3″ m. NAV och Bose premium ljudsystem.

Är du redo att köra Renault ZOE? 

Boka provkörning

turkos renault zoe utanför hus

Intresserad? Kontakta en säljare

Vallentuna & Kungsängen

säljare
Saffet Caglar Säljare Renault | Begagnat
säljare
Asef Hejazi Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat
säljare
Fredrik Wallin Säljare Volvo | Renault | Dacia | Begagnat

kvinna pratar i telefon och my renault logotyp

My Renault

Upptäck Renaults online-tjänster via MY Renault. Konstruerad för dig, tänkt för att underlätta din dagliga körning, vart och när du behöver det. Lägg till din bil i appen och upptäck alla dina fördelar som exempelvis starta och schemalägga klimatanläggning och uppvärmning av din bil, hitta laddningsstationer och planera resrutt.

MY Renault

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Renault Clio, Kadjar eller varför inte en Talisman. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Räckvidd vid verklig körning: 375 km sommartid / 240 km vintertid. Räckvidden påverkas bl a av väder, körstil, hastighet m.m.

Elförbrukning (Wh/km): 178. CO2-utsläpp gram/km: 0, vid körning exkl. slitagedelar. 

Renault Zoe i Stockholm