Selected Cars

En trygg begagnataffär

Lineup med volvo bilar under en blå himmel

Begagnatpaket

Selected Cars

När vi säljer en nästan ny bil till dig vill vi kunna ge en precis lika trygg och enkelt bilköp som en ny bil, därför har vi tagit fram begagnatpaketet Selected Cars*. Alla bilar som ingår i Selected Cars är noga utvalda och i toppskick. Bilarna får vara max 2 år gamla och ha gått max 10.000 mil. Köper du en Selected Car hos oss på Bra Bil i Stockholm (Upplands Väsby, Kungsängen eller Vallentuna), får du en helhetslösning med 1 års fri försäkring (fria mil)*, förmånlig finansiering och 2 års Selected garanti.

Vi ger dig helt enkelt ett tryggt och enkelt bilköp.

*Gäller endast i samband med finansiering med Volvo Billån (privatpersoner) och Bra Bil Volvokort

Detta ingår i Selected Cars

Bra Bil Selected Garanti

När du köper bil hos oss vill vi att du skall slippa obehagliga överraskning och vi vill ge våra kunder ett bekvämt, enkelt & tryggt bilköp. Visst låter det självklart, men hos oss är det mer än bara ord. Därför erbjuder vi dig 7 dagars bytesrätt* och en selected garanti som gäller 2år / 2000mil. Garantin är en av de mer generösa på marknaden.

*Max 100 mil, rekonditioneringskostnad tillkommer.

Försäkring Volvia

Ditt bilägande blir tryggast med rätt bilförsäkring. För Volvo finns det en egen märkesförsäkring från Volvia. I Selected Cars ingår 1års fri försäkring från Volvia*.

 • Vagnskadeförsäkring
 • Volvia Care
 • Trygghetspaket
 • Självriskeliminering djurkollision

*Gäller endast i samband med finansiering och Bra Bil Volvokort.

Finansiering Volvofinans

Har du hittat din nya drömbil? Oavsett vilken bil du är intresserad av och om den är ny eller begagnad så har vi de bästa alternativen för att finansiera den.

 • Förmånlig Ränta
 • Inga avi- eller uppläggningskostnader.
 • 10 % rabatt på försäkringspremien hos Volvia.
 • Låneskydd ingår kostnadsfritt i tre månader.

Volvokort - Kortet med många fördelar

Volvokort är Sveriges största bilägarkort och gör ditt bilinnehav enklare och förmånligare. Kortet är helt kostnadsfritt och du får en mängd förmåner. Bland annat kan du delbetala på fyra månader utan avgifter hos din Volvohandlare, tanka och tvätta med rabatt och få bonus på dina köp.

 • 4 MÅNADERS RÄNTEFRI DELBETALNING: Gäller vid inköp och verkstadsbesök hos Volvohandeln.
 • ALLTID LÅGT PRIS PÅ TANKA: Tanka är Volvohandelns egna lågpriskedja. Från ett redan lågt pris får du ytterligare 10 öre/liter i rabatt på alla Tankastationer samt bemannade OKQ8-stationer. 0 kr i årsavgift, välj din egen kod och få ett Visakort med chip för maximal säkerhet.
 • BONUS PÅ ALLA KÖP: Betala med ditt Volvokort och få bonuscheckar som du kan använda vid betalning i Volvohandeln.
 • MINA SIDOR PÅ VOLVOFINANS.SE: Se dina bilkostnader och ladda ner dina bonuscheckar i mobilen eller till mail.

Alltid kontrollerade och uppgraderade

Alla Selected Cars är noga genomgågna och kontrollerade. Vi har även sett till att mjukvaran har uppdaterats och behöver något bytas på bilen använder vi alltid Volvo Originaldelar.