Bra Bil Serviceavtal

 

En kvinna tar en kopp te och slappnar av i kundloungen

Originalservice till en fast månadskostnad

Den mest uppenbara fördelen med Serviceavtal är att du slipper överraskningar. Istället för en större utgift, så får du service till en fast månadskostnad. Detta ger ett tryggt bilägande som säkerställer att bilen alltid underhålls med originaldelar och utförs av våra personliga servicetekniker. Bästa möjliga service betalar sig i längden, så även våra verkstadsavtal.

Du kan teckna Bra Bil Serviceavtal när du vill, det gäller både när du köper en ny eller en begagnad bil. Månadskostnaden baseras på bilens mätarställning samt din årliga körsträcka till ett fast pris i 24 eller 36 månader. Avtalet upphör automatiskt den dagen du säljer din bil. Så varför inte göra det enkelt att serva bilen?

Servicetekniker går genom bilhallen

Vad ingår i ett Serviceavtal?

Utförd av tekniker som är specialutbildade på din Volvo, Renault eller Dacia. Teknikern använder bara Originaldelar och Volvo, Renault eller Daciametoder. Arbetet sker enligt Volvo, Renault och Dacias rekommendationer och inkluderar*:

  • Byte av motorolja, oljefilter och packning.
  • Slitagekontroller.
  • Funktionalitetskontroller.
  • Säkerhetskontroller.
  • Milbundna intervalltillägg (t. ex. kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamrem).

*Kan skilja mellan de olika märkena.

En extra vän på vägen

Volvo Assistans i upp till 11 år

Nya Volvobilar (exklusive taxi och bilar för korttidsuthyrning) ingår ett års fri Volvo Assistans. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Efter att din Volvo fyllt ett år förlängs Volvo Assistans med ett år kostnadsfritt varje gång du utför en Originalservice fram tills att din Volvo fyller tio år. En av marknadens absolut starkaste Assistanslösningar.

För hjälp
Sverige: 020-55 55 66
Utomlands: +46 31 518 335

Mer om villkoren

Renault Assistance

Renault Assistance är en tjänst som ingår i Renaults fordonsgaranti. Alla nya Renaultmodeller har 5 års nybilsgaranti och därmed 5 års assistans utan extra kostnad. Efter att garantin har passerat kan du förlänga assistansen i 12 månader genom att serva bilen på Renault Originalservice. Gäller i upp till 10 år.

För hjälp 
Sverige: 020-25 05 00
Utomlands: +46 84 11 11 27

Mer om villkoren

Dacia assistans

Dacia assistans gäller när ett plötsligt och oförutsägbart fel som beror på fel i någon mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterar i att fordonet försätts ur körbart skick och som inte beror på otillräckligt underhåll. Dacia-fordonet måste ha genomgått service enligt specifikationerna i servicehäftet. Gäller från inköpsdagen upp till tre år eller begränsat till 100 000 km.

För hjälp
Sverige: 020-920 270
Utomlands: +46 8 21 88 45

Mer om villkoren

Bra Bil Volvo-/Renaultkort

För att teckna ett Serviceavtal behöver du ha ett Volvo-/Renaultkort eftersom betalning av avtalet sker via det.

Ansök här

 

volvokort renaultkort och carpaykort mot svart bakgrund

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.