Bra Bil Serviceavtal

 

En kvinna tar en kopp te och slappnar av i kundloungen

Originalservice till en fast månadskostnad

Bra Bil Serviceavtal

Med ett serviceavtal får du service till ett fast månadspris där du är garanterad samma pris under hela avtalsperioden, vilket ger dig skydd mot ev. prishöjningar. Ett Serviceavtal hos Bra Bil ger dig ett tryggt bilägande som säkerställer att bilen alltid underhålls med originaldelar och utförs av våra personliga servicetekniker. Bästa möjliga service betalar sig i längden, så även våra verkstadsavtal.

Du kan teckna Bra Bil Serviceavtal när du vill, det gäller både när du köper en ny eller en begagnad bil. Ett serviceavtal försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt.  Månadskostnaden baseras på bilens mätarställning samt din årliga körsträcka till ett fast pris i 12, 24 eller 36 månader. Avtalet upphör automatiskt den dagen du säljer din bil.

Så varför inte göra det enkelt att serva bilen?

Fördelarna är många:

 • Fast månadskostnad med prisgaranti
 • Hyrbil ingår alltid
 • Volvo Assistans ingår i ditt avtal
 • Specialutbildade servicetekniker servar din bil
 • Volvo Originaldelar med livslång personlig garanti*
 • Servicegaranti

*Vad ersätter garantin? Vi ersätter alla Volvo Originaldelar med material- eller tillverkningsfel som har monterats hos en auktoriserad Volvoverkstad. Det betyder att din Personliga Servicetekniker reparerar eller byter ut delar med material- eller tillverkningsfel helt kostnadsfritt. I garantin ingår även arbetet för att byta ut den berörda delen. Vad omfattas inte av garantin? Garantin omfattar inte tillbehör, slitagedelar eller förbrukningsmaterial. Det finns ingen täckning för delar som behöver bytas ut på grund av yttre påverkan. Kontakta din Volvoverkstad för mer information.


 

Servicetekniker går genom bilhallen

Vad ingår i ett Serviceavtal?

Utförd av tekniker som är specialutbildade på din Volvo, Renault eller Dacia. Teknikern använder bara Originaldelar och Volvo, Renault eller Daciametoder. Arbetet sker enligt Volvo, Renault och Dacias rekommendationer och inkluderar*:

 • Byte av motorolja, oljefilter och packning.
 • Slitagekontroller.
 • Funktionalitetskontroller.
 • Säkerhetskontroller.
 • Milbundna intervalltillägg (t. ex. kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamrem).

*Kan skilja mellan de olika märkena.

En extra vän på vägen

Volvo Assistans i upp till 11 år

Nya Volvobilar (exklusive taxi och bilar för korttidsuthyrning) ingår ett års fri Volvo Assistans. Det innebär att vi lovar att hjälpa dig så fort du får problem med din bil. Efter att din Volvo fyllt ett år förlängs Volvo Assistans med ett år kostnadsfritt varje gång du utför en Originalservice fram tills att din Volvo fyller tio år. En av marknadens absolut starkaste Assistanslösningar.

För hjälp
Sverige: 020-55 55 66
Utomlands: +46 31 518 335

Mer om villkoren

Renault Assistance

Renault Assistance är en tjänst som ingår i Renaults fordonsgaranti. Alla nya Renaultmodeller har 5 års nybilsgaranti och därmed 5 års assistans utan extra kostnad. Efter att garantin har passerat kan du förlänga assistansen i 12 månader genom att serva bilen på Renault Originalservice. Gäller i upp till 10 år.

För hjälp 
Sverige: 020-25 05 00
Utomlands: +46 84 11 11 27

Mer om villkoren

Dacia assistans

Dacia assistans gäller när ett plötsligt och oförutsägbart fel som beror på fel i någon mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterar i att fordonet försätts ur körbart skick och som inte beror på otillräckligt underhåll. Dacia-fordonet måste ha genomgått service enligt specifikationerna i servicehäftet. Gäller från inköpsdagen upp till tre år eller begränsat till 100 000 km.

För hjälp
Sverige: 020-920 270
Utomlands: +46 8 21 88 45

Mer om villkoren


 

Bra Bil Volvo-/Renaultkort

För att teckna ett Serviceavtal behöver du ha ett Volvo-/Renaultkort eftersom betalning av avtalet sker via det.

Ansök här

 

volvokort renaultkort och carpaykort mot svart bakgrund

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.