BRA BIL OCH CONTINENTAL WINTER CHALLENGE

Vinn däck till din bil

continental däck

Vinn en uppsättning däck från Continental

Ta chansen att tillsammans med Bra Bil och Continental vinna en uppsättning däck. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret nedan, svara på frågorna och motivera varför just du skall vinna. Priset är en uppsättning vinter eller sommardäck från Continental (max 18”).

Läs våra tävlingsregler

 

Den nya standarden för vinterkörning

IceContact™ 3

Ett dubbdäck som sätter en helt ny standard – utvecklat för en bred skara av personbilar och SUV:ar. IceContact™ 3 är även revolutionerande tyst – för att du ska få en så behaglig körupplevelse som möjligt.

 • Fantastiskt bra grepp på is – för en revolutionerande körupplevelse på vinterväglag
 • Enormt förbättrade köregenskaper på slaskiga och snöfyllda svenska vägar
 • Säkrare prestanda över däckets hela livslängd
 • Från 17″ och uppåt består dubben av den revolutionerande ContiFlexStud™ -teknologin

Bra Bil och Continental Winter Challenge

Vinn nya sommar- eller vinterdäck
*är obligatoriskt att fylla i.
 • Continental kan nu stolt presentera den senaste innovationen när det gäller dubbteknologi, men vad kallar Continental den?
 • Visste du att Bra Bil under senaste åren har tagit över en serviceanläggning och parkeringar på Landvetter Flygplats och Anders Bilplåt som numera går under namnet Bra Bil Skadecenter? Men hur många anläggningar har vi idag i vår Bra Bil-familj?
 • *Tävla om max 18" på däck
  För att kunna tävla måste du godkänna våra tävlingsregler. Läs våra tävlingsregler
  För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

Intresserad av ännu mera däck?

Besök vår däcksida för att beställa nya däck till din bil. Skicka din offertförfrågan så hjälper vi dig direkt. Här informerar vi även om viktiga lagar och regler, om lufttryck och hur du sköter dina däck på bästa sätt för ökad hållbarhet.

Läs mer om däck