Bra Bil Bilvård

Låt oss ge din bil lite extra omvårdnad

Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Att lämna bilen till någon av våra bilvårdsspecialister ökar inte bara dina chanser till ett problemfritt bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket för att du kan få bättre betalt den dagen du väljer att byta bil. Här nedan kan du läsa mer om våra bilvårdspaket som finns och fördjupa dig ännu mer kring hur vi vårdar din bil. Välj det paket som passar dig bäst – Bra Bil Bilvård Liten, Medium eller Stor.


 

20 % på följande paketpriser hos Bra Bil i Göteborg, Landvetter och Enköping

*Gäller Bra Bil Bilvård Liten, Medium och Stor. Erbjudandet gäller t.o.m 31/3-2019. Går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.


 

Bra Bil Bilvård Liten

Vårt mest grundläggande paket, small, sker helt för hand av en kunnig bilvårdspecialist. Programmet inleds med en skonsam och omfattande avfettning för att frigöra lacken från ingrodd smuts.

Därefter går vi igenom bilen bit för bit med tvättsvamp och miljövänligt bilschampo. Avslutningsvis torkas bilen av med sämskskinn vilket är hemligheten bakom ett skinande slutresultat. I Bra Bil Bilvård Small ingår: Utvändigt avfettning, Handtvätt, Avtorkning med mjuk trasa, Fälgtvätt.

Bilvård Liten 295:-*

*Lokala avvikelser kan förekomma.

Bra Bil Bilvård Medium

För dig som vill att vi inte bara ska ta hand om ytan utan även insidan är mellanpaketet ett utmärkt val. Förutom utvändig handtvätt dammsuger vi kupé och bagageutrymme fritt från grus, sand, damm och annat som lätt samlas där.

Vi rengör samtliga glasrutor på insidan och avslutar med att skonsamt torka av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt trösklar och dörrgångar.

I Bra Bil Bilvård Medium ingår: Bra Bil Bilvård Small samt dammsugning av kupé och bagage. Rengöring av dörrmattor. Rengöring av glasrutor. Avtorkning av instrumentpanel. Avtorkning dörrpaneler och mittkonsol. Rengöring av trösklar och dörrgångar.

Bilvård Medium 995:-*

*Lokala avvikelser kan förekomma.

Bra Bil Bilvård Stor

Vårt mest omfattande bilvårdspaket och är en komplett rekond där vi tar hand om bilen in i minsta detalj, såväl invändigt som utvändigt. Utöver avfettning, handtvätt och fälgrengöring gör vi en djuprengöring på lacken. Invändigt går vi igenom allt in i minsta detalj, från dammsugning till rengöring av fläktmunstycken och skarvar, kanter och knappar. Med detta kompletta bilvårdspaket blir din bil som ny på nytt.

I Bra Bil Bilvård Large ingår: Bra Bil Bilvård Small och Medium samt djuprengöring av lack. Polering och vaxning.

Bilvård Stor 2 895:-*

*Lokala avvikelser kan förekomma.

Övriga bilvårdstjänster

För dig som vill ha något utöver våra bilvårdspaket finns tillvalstjänster anpassade efter alla behov.

Lackskyddsbehandling

Små lackskador

Små bucklor

Lädervård/läderreparationer

Klädselimpregnering

Glasbehandling

Klädseltvätt

Polering strålkastarglas

Hund- och katthårssanering

Boka tid för bilvård

Ta mig till bokningen