Bilvård hos Bra Bil

Sköt om bilen, från 295 kr

Volvo tvättas med tvättsvamp

Låt oss ge din bil lite extra omvårdnad

Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Att lämna bilen till någon av våra bilvårdsspecialister ökar inte bara dina chanser till ett problemfritt bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket gör att du kan få bättre betalt den dagen du väljer att byta bil. Här nedan kan du läsa mer om våra bilvårdspaket som finns och fördjupa dig ännu mer kring hur vi vårdar din bil. Välj det paket som passar dig bäst – Liten, Mellan eller Stor.

Bilvård
Liten 295 kr  Mellan 995 kr
Stor 3 495 kr Stor + 4 995 kr

Bilvård bokas endast på vardagar.

För bokning i Upplands Väsby och Kungsängen vänligen ring: 08-1200 60 00

Boka bilvård

 

  • Datumformat: ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
    För att kunna skicka in formuläret behöver vi få ett medgivande om att vi får lov att behandla dina uppgifter i enighet med vår integritetspolicy. Läs mer här: www.brabil.se/integritetspolicy

kille utför bilvård på en volvo bil

 

 

Bra Bil Bilvård Liten

Vårt mest grundläggande paket, Liten, sker helt för hand av en kunnig bilvårdspecialist. Programmet inleds med en skonsam och omfattande avfettning för att frigöra lacken från ingrodd smuts.

Därefter går vi igenom bilen bit för bit med tvättsvamp och miljövänligt bilschampo. Avslutningsvis torkas bilen av med sämskskinn vilket är hemligheten bakom ett skinande slutresultat. I Bra Bil Bilvård Liten ingår: Utvändigt avfettning, handtvätt, avtorkning med mjuk trasa, fälgtvätt.

Pris: 295 kr*

Bra Bil Bilvård Mellan

För dig som vill att vi inte bara ska ta hand om ytan utan även insidan är mellanpaketet ett utmärkt val. Förutom utvändig handtvätt dammsuger vi kupé och bagageutrymme fritt från grus, sand, damm och annat som lätt samlas där.

Vi rengör samtliga glasrutor på insidan och avslutar med att skonsamt torka av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt trösklar och dörrgångar.

I Mellan paketet ingår: Bra Bil Bilvård Liten samt dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, rengöring av glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, avtorkning dörrpaneler och mittkonsol, rengöring av trösklar och dörrgångar.

Pris: 995 kr*

bilvård interiör i en volvo

En bilvårdsspecialist polerar taket på en Volvo V90

 

 

Bra Bil Bilvård Stor

Vårt mest omfattande bilvårdspaket och är en komplett rekond där vi tar hand om bilen in i minsta detalj, såväl invändigt som utvändigt. Utöver avfettning, handtvätt och fälgrengöring gör vi en djuprengöring på lacken. Invändigt går vi igenom allt in i minsta detalj, från dammsugning till rengöring av fläktmunstycken och skarvar, kanter och knappar. Med detta kompletta bilvårdspaket blir din bil som ny på nytt.

I det Stora paketet ingår: Bra Bil Bilvård Liten och Mellan samt djuprengöring av lack. Polering och vaxning.

Pris: 3 495 kr*

Bra Bil Bilvård Stor +

Bra Bil Bilvård Liten, Mellan, Stor samt lackförsegling. Lacken förseglas med speciella medel.

Stor +: 4 995 kr*

Volvo torkas av med trasa efter bilvård

*Lokala avvikelser kan förekomma.

Behöver du även boka våra andra tjänster?

Boka online

bilvård kille som torkar av insidan av en Volvo

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.