Renault Försäkring Bra Bil

En välklädd man går förbi en blå parkerad renault megane

Renault Försäkring

Med en bra bilförsäkring från Renault blir livet lite smidigare och du kan fokusera på det som är viktigt för dig. För att du ska slippa att lägga mer tid på att fundera över varför Renault Försäkring är så bra, så har vi här samlat några av de bästa fördelarna. Kan det bli enklare?

 

  • Maskinskadeförsäkring som gäller upp till 10.000 mil eller till dess bilen är 8 år gammal. För dig som köpt din bil i Renaulthandeln gäller den i hela 12.000 mil eller tills bilen är 8 år gammal.
  • Renault Försäkring Care för endast 25 kr/mån.
  • Alltid reparation med Renault Originaldelar.
  • Endast en självrisk om du har t ex din hemförsäkring hos ett annat bolag 100 kr i självrisk när du reparerar stenskott på din Renault hos auktoriserad Renaultverkstad.

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder. Vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Kontakta oss