Renault Transportbilsförsäkring

lineup med renault transportbilar parkerade vid en gruva, modeller master, trafic, kangoo

Transportbilsförsäkring – Håller din verksamhet rullande

Vi försäkrar bara Renaultbilar. På så sätt kan vi lägga all vår tid på att göra bilägandet så smidigt som möjligt för alla företag som väljer Renault. Eller vad sägs om följande fördelar utöver grundförsäkringen:

  • En av marknadens bästa maskinskadeförsäkringar som ersätter delar i bilen som inte våra konkurrenter gör (till exempel säkerhetsbälten, farthållare och huvudbromscylinder), samt följdskador som kan uppståefter en maskinskada.Maskinskadeförsäkringen gäller till dess bilen är 8 år eller körts 10 000 mil.
  • Garanterad reparation med Renault Originaldelar. På så sätt förblir din bil alltid lika säker som när den rullade ut från fabriken.
    Självriskeliminering Djurkollision ingår i alla våra försäkringspaket
  • Rabatt på premien när du har Renault Transportbilslån eller -leasing.
  • Du får alltid tala direkt med en handläggare.
  • Väljer du Renault Transportbilslån/Transportbilsleasing och försäkrar bilen hos Renault Försäkring ingår en Låneskulds-/Restvärdesförsäkring som ersätter skillnaden mellan marknadsvärdet vid skadetillfället och resterande låneskuld/ restvärde om bilen inte kan repareras.
  • Försäkringen gäller i 2 år från första registreringsdatum.

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Kontakta oss

 

Renault Transportbilsförsäkring