Volvoförsäkring Bra Bil

Kvinna som sitter tryggt i en svart Volvo Amazon

Volvia försäkring – Bilförsäkring för din Volvo

Volvia gör allt för att du ska känna dig trygg och säker med ditt val av bilförsäkring. Och de har mer än 50 års erfarenhet av att försäkra Volvobilar.

Tack vare det smidiga samarbete mellan oss och Volvia, får du en enkel och smidig skadehantering.

Du gör din skadeanmälan direkt hos oss på Bra Bil samtidigt som du bokar tid för skadebesiktning, bokar hyrbil etc.

  • Volvia är det enda bolag som garanterar reparation med Volvo OriginalTM.
  • Du har endast 100 kr i självrisk vid reparation av stenskott eller annan glasskada när du lagar skadan hos en auktoriserad Volvoverkstad.
  • Maskinskadeförsäkringen – om du jämför Volvias bilförsäkring med konkurrenterna upptäcker du att deras maskinskadeförsäkring även ersätter följdskador. Ett exempel: De ersätter motorns kylsystem. Om det går sönder blir det oftast följdskador och en mycket dyr affär. En del andra bolag ersätter bara orsaken, men inte följdskadorna. Men det gör Volvia. Du som har köpt din Volvo i svensk Volvohandel har maskinskadeförsäkring till dess bilen körts 15 000 mil eller tills bilen är 8 år. Om du köpt din bil på annat sätt gäller försäkringen till dess bilen körts 10 000 mil eller blir 8 år.
  • Du kan månadsbetala din bilförsäkring utan extra kostnad via ditt Volvokort. Är du försäkrad i Volvia och råkar ut för en skada där du behöver använda både bil- och hemförsäkringen, betalar du bara en självrisk.
  • Har du dessutom Volvo Billån får du rabatt på bilförsäkringen.
  • Volvo står för säkerhet, Volvia för trygghet och du för ett klokt val.

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Kontakta oss

 

Volvoförsäkring