Bra Bil Service och Verkstad

Hos Bra Bil får du alltid personlig service. Vi hjälper dig med allt som har med din bil att göra och har auktoriserade märkesverkstäder för Volvo, Renault och Dacia där vi kan utföra allt från traditionell service, laga stenskott och bucklor till att byta bromsvätska och släcka 2:or.

 

En servicetekniker byter hjul på en vit Volvo

Bästa servicen för både nya och äldre bilar

Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo, Renault eller Dacia och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din bil fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Personlig Servicetekniker

Din Personliga Servicetekniker gör allt från att ta emot din bokning, utföra arbetet och ansvara för mottagning och utlämning till att svara på frågor kring den service eller de reparationer som utförts.

Stenskott och glasskador

Verkstaden gör en fackmannamässig bedömning utifrån Volvos, Renault eller Dacias riktlinjer. En skada i det direkta synfältet kan inte repareras (röd färg). Skador belägna nära en A-stolpe eller taket får inte repareras eftersom vindrutan, i vissa fall, fungerar som en del av säkerhetsburen. Skador som befinner sig i det indirekta synfältet kan repareras om de är mindre än 15 mm (gul färg). Skador på vindrutans övriga områden kan repareras – men bara om de är mindre än 25 mm (grön färg).

Läs mer

Serviceavtal

Vill du slippa se verkstadsräkningen i fortsättningen? Planerat serviceunderhåll och professionell tillsyn är en självklarhet på en ny bil. Med ett Serviceavtal lägger du upp en plan för betalning av underhållskostnaden på din nya bil. Då betalar du bara ett överenskommet belopp varje månad för service, byte av slitagedelar och reparationer. Samma summa, månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket, och inga obehagliga överraskningar i form av oplanerade utgifter.

Läs mer

Däck och fälg

Vad många inte vet är att Volvo är Sveriges största återförsäljare av däck. Det kräver förstås att vi även erbjuder allt runt omkring. Hjulskifte, däckhotell, kontroll av lufttryck och däckens kondition – allt till bra pris med hög servicegrad.

Läs mer om däck

 

Hyrbil och hämtservice

Boka hyrbil till förmånligt pris i samband med service så slipper du vara utan bil.

Läs mer om att hyra bil

Dela upp betalningen

Med Bra Bil förmånskort (Volvo-/ och Renaultkort) kan du dela upp betalningen för ditt verkstadsbesök på fyra månader. Ingen ränta. Inga avgifter.