Dacia serviceverkstad

Boka Service

Familj med sin blåa Dacia i bergen

Specialiserad serviceverkstad

I längden lönar det sig alltid att göra förebyggande underhåll på bilen istället för att vänta tills något händer. Dessutom kör du tryggt och problemfritt och undviker oväntade utgifter.

Dacia undersöks av tekniker i daciaverkstaden

Daciaverkstaden

Att din Dacia är regelbundet servad i Daciaverkstaden tjänar du också på den dag du skall byta bil, eftersom en välfylld servicebok ger ett högre andrahandsvärde. Naturligt nog är det Dacia som har den största kunskapen om din bil och de många tusen delarna den är sammansatt av. Därför kan vi utforma ett optimalt serviceprogram där varje vital del kontrolleras, justeras eller byts i rätt tid. Hos Daciaverkstaden vet du att servicens innehåll är perfekt anpassad till körlängd och modell vid varje tillfälle.

Specialister på originaldelar

Dacia originaldelar är tillverkade enligt stränga kravspecifikationer och samtliga reservdelsserier måste överensstämma med originalen till punkt och pricka.

montering av dacia originaldelar

Fabrikationsverktygen, den kemiska sammansättningen i delarna och behandlingarna är identiska och därmed bevaras säkerhetsegenskaperna. Detta innebär att Dacias originaldelar alltid är de samma under fordonets livslängd – med samma höga kvalitet. En bil kan på sätt och vis liknas vid den mänskliga kroppen och bilens komponenter motsvarar då närmast kroppens DNA. Det är bara Dacias originaldelar som kan uppfylla dessa krav på tillförlitlighet och säkerhet, exakt samma DNA som bilen är byggd av.

Boka tid för service


Ta mig till bokningen

En familj är väldigt nöjda med sin Dacia

Familj på roadtrip i en Dacia

Dacia Assistans

Dacia assistans gäller när ett plötsligt och oförutsägbart fel som beror på fel i någon mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterar i att fordonet försätts ur körbart skick och som inte beror på otillräckligt underhåll. Dacia-fordonet måste ha genomgått service enligt specifikationerna i servicehäftet. Gäller från inköpsdagen upp till: Tre år eller begränsat till 100 000 km.

Bra Bil Volvo-/Renaultkort

Rabatt på drivmedel, räntefri delbetalning och bonus på alla köp hör till de mest omtyckta förmånerna hos Bra Bil Volvo-/Renaultkortet. Dessutom får du alltid lokala erbjudanden hos oss på Bra Bil och extra bra försäkringsvillkor hos Volvia.

Ansök om Bra Bil Volvo-/Renaultkort

illustration av volvo renault kortet