Renault Serviceverkstad

Boka service

Läs om serviceavtal

Kund pratar om service av Renault med sin renaultsäljare

Den enkla prislistan

För att det ska vara riktigt enkelt att veta vad det kostar i bilverkstan har vi tagit fram en prislistan för de vanligaste åtgärderna. I denna prislista, som vi kallar RENAULT MENY, får du totalpriser vilket inkluderar både delar och arbete.

Och vi lovar – Vi är inte bara professionella, vi är även prisvärda. Jämför oss gärna.

Däckbyte på en Renault via Renault meny original

Renault Meny Original

I vårt premiumalternativ RENAULT MENY ORIGINAL ingår Renault Originaldelar och montering utförd av kompetenta Renaultmekaniker. Allt i ett paketpris. Renault Originaldelar är samma delar som tas fram vid utvecklingen av en ny bilmodell. Varje del har exakt rätt kvalitet och prestanda – det är därför som dessa reservdelar är de bästa din Renault någonsin kan få. Passar särskilt bra för dig som:

  • Vill behålla nybilskänslan och månar om bilens andrahandsvärde
  • Använder bilen mycket eller som kör långa sträckor

Renault Meny Optimal

När du som har en bil äldre än 6 år väljer vårt prisvärda alternativ RENAULT MENY OPTIMAL får du prispressade delar och montering utförd av kompetenta mekaniker – allt i ett och samma paket. Priserna är upp till 30% lägre än för ORIGINAL. Delarna, som kommer från Renaults reservdelssortiment Motrio, har hög kvalitet. Samma garantier gäller som för Renault Originaldelar. Passar särskilt bra för dig som:

  • Värderar en god bilekonomi
  • Har en lite äldre bil och tidigare testat en utomstående verkstad, men som har tröttnat på otillräcklig kvalitet och service.

arbete med motorn i en Renault

Boka tid för service


Ta mig till bokningen

Svart Renault parkerad framför ett modernistiskt hus

Kund och säljare pratar om Renault serviceavtal

Renault Serviceavtal

Med Renault Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad för servicen. Det gör att du redan i förtid vet vad servicen för din Renault kommer att kosta och att du alltid får en bil i bästa skick och med högt andrahandsvärde. Oljebyte, oljefilter, packning, reservdelar, säkerhetsinspektioner, byte av luftfilter och tändstift utförs i enlighet med Renault Original Serviceprogram till ett fast pris. Priset baseras på bilmodell och din årliga körsträcka.För att teckna Renault Serviceavtal behöver du ha ett Renaultkort eftersom betalning av avtalet sker via det. Serviceavtalet kan tecknas för både nya och begagnade Renault personbilar (max 8 år eller 45 000 mil).

Assistans ingår

I alla nya Renault bilar ingår Renault Assistance som ger dig hjälp på vägen om något oförutsett skulle hända t.ex. punktering, borttappad bilnyckel eller något annat missöde. Varje gång du utför Originalservice hos en auktoriserad Renaultverkstad ge vi kostnadsfritt Renault Assistance Long Life med 1 år fram tills att din bil är 10 år. Med andra ord kan du njuta av den här extra tryggheten ända upp till 11 år.

 

man kör en Renault en solig dag

Renaultkortet

Rabatt på drivmedel, räntefri delbetalning och bonus på alla köp hör till de mest omtyckta förmånerna hos Bra Bil Renaultkortet. 

Ansök om Renaultkort

Illustration av Renaultkortet