Tanka och Tvätta

Tanka och tvätta billigare

Du som har Volvokort/Renaultkort tankar billigt på fler platser än någonsin. Du får 10 öre rabatt per liter på drygt 160 Tankastationer, 350 bemannade OKQ8-stationer samt drivmedel till lågpris på 160 OKQ8-automatstationer runt om i landet. Det betyder billigare drivmedel på närmare 700 stationer. Många stationer har även butik så glöm inte att använda ditt kort när du handlar. Du får alltid bonus* på köpet.

Tanka

Aktuella drivmedelspriser på Tanka hittar du på Tankas hemsida.

Med ditt Volvokort/Renaultkort kan du även tanka hos OKQ8. På OKQ8:s automatstationer betalar du skyltat pris och på de bemannade stationerna får du alltid 10 öre rabatt/liter på bensin, etanol eller diesel (rabatten dras av på kontoutdraget).

Alltid 20% rabatt på Tvätta

Den smuts som tvättas av din bil innehåller föroreningar som kan skada naturen om det får rinna ut orenat, därför tar alla Tvättas anläggningar hand om föroreningarna. På så vis kan vi säkerställa en minimal miljöpåverkan. En skinande ren bil behöver med andra ord inte betyda en smutsig miljö.

Med Volvokort/Renaultkort får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram och inte nog med det, du får dessutom bonus på allt. Om du inte redan har ett kort, ansök idag!


 

Här finns våra Tanka & Tvätta stationer

Upplands Väsby

Tanka & Tvätta
Truckvägen 20

Vallentuna

Tanka & Tvätta
Smidesvägen 2

Enköping

Tanka
Grusgatan 1B
(vid Salavägen70/E18)

Tvätta
Traktorgatan 5

Tvättgata

Bålsta

Tanka
Arosvägen

Ansök om Volvo-/Renaultkort

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvokort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får bonus på alla dina köp.

Ansök via E-legitimation 

Ansök via blankett 

Ansök via Carpay