Tanka smartare på våra stationer

En tanka-station lyser upp i skymningen

Nu kan du betala din tankning med CarPay

För oss är Tanka mer än bara drivmedel. Vi bryr oss om din tid, din bil och även hur miljön runt omkring påverkas. En spännande nyhet är att du nu kan betala din tankning direkt med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

Se film: Så här betalar du din tankning med CarPay

En nöjd kvinna använder mobilen vid sitt Tanka besök

Förmånligare liv med bilen

Vår filosofi är att du alltid ska kunna tanka till lågt pris på våra Tankastationer. Om du har Volvokort och dessutom appen CarPay så blir det ännu bättre. Betalar du med Volvokort får du både rabatt och även bonus. Bonusen kan du lösa in i appen CarPay nästa gång du tankar. 

Tanka 100 % förnybar diesel

Vi är glada över att kunna erbjuda dig Neste MY Förnybar Diesel (HVO100). Det är en 100 % förnybar diesel och bidrar till en betydande minskning av CO2‑utsläppen.

En kund tankar en svart Volvo V60

Här finns våra Tanka stationer

Upplands Väsby

Truckvägen 20

Vallentuna

Smidesvägen 2

Enköping

Grusgatan 1B
(vid Salavägen70/E18)

Bålsta

Arosvägen

Ansök om Volvo-/Renaultkort

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvo-/Renaultkort. 

Ansök här 

volvokort renaultkort och carpaykort mot svart bakgrund

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.