Tanka smartare på våra stationer

En tanka-station lyser upp i skymningen

Nu kan du betala din tankning med CarPay

För oss är Tanka mer än bara drivmedel. Vi bryr oss om din tid, din bil och även hur miljön runt omkring påverkas. En spännande nyhet är att du nu kan betala din tankning direkt med appen CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen.

 

Se film: Så här betalar du din tankning med CarPay

En nöjd kvinna använder mobilen vid sitt Tanka besök

Förmånligare liv med bilen

Vår filosofi är att du alltid ska kunna tanka till lågt pris på våra Tankastationer. Om du har Volvokort och dessutom appen CarPay så blir det ännu bättre. Betalar du med Volvokort får du både rabatt och även bonus. Bonusen kan du lösa in i appen CarPay nästa gång du tankar. 

Tanka 100 % fossilfritt

Vi är glada över att kunna erbjuda dig HV0100. Det är en 100 % förnybar och fossilfri biodiesel som framställs av vegetabiliska oljor och/eller animaliska fetter och bidrar till en betydande minskning av CO2‑utsläppen.

En kund tankar en svart Volvo V60

Här finns våra Tanka stationer

Upplands Väsby

Truckvägen 20

Vallentuna

Smidesvägen 2

Enköping

Grusgatan 1B
(vid Salavägen70/E18)

Bålsta

Arosvägen

Ansök om Volvo-/Renaultkort

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvo-/Renaultkort. 

Ansök här 

volvokort renaultkort och carpaykort mot svart bakgrund

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.