Tvätta bilen rent

En Volvo körs genom en biltvätt

Skonsamt för bilen, miljön och ekonomin

Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. Samtliga Tvättas anläggningar i Sverige uppfyller kraven för Hållbar biltvätt. Med ett Volvokort eller Renaultkort får du alltid 20 % rabatt på alla tvättprogram och dessutom bonus.

En Volvo med tända framlyktor blir tvättad med biltvättens borstar

Skonsam biltvätt med 20% rabatt

Det samlas mycket smuts och salt på vägarna som sätter sig i bilens lack. Hos Tvätta får du en mild biltvätt som skyddar lacken samtidigt som du värnar om miljön. Tvätta renar alltid utsläppen och återvinner det mesta av vattnet. Betalar du med Volvokort eller Renaultkort får du alltid 20 % rabatt på alla tvättprogram. Dessutom får du bonus som du enkelt kan lösa in i appen CarPay och få ett ännu bättre pris nästa gång du tvättar bilen.

Kunder promenerar utanför en tvätta-anläggning

En ren bil är bara halva belöningen

För att få märka sin anläggning med “Hållbar biltvätt” måste man uppfylla vissa krav. Bland annat ska det finnas dokumentation kring miljöarbetet och godkända vattenprov som visar att tvättanläggningen minst klarar Naturvårdsverkets riktvärden.

En Volvo kör igenom en tvättgata

Tvättgata i Enköping

Nu har vi dragit upp porten till vår nya Tvättgata i Enköping. Här tar vi hand om din bil med moderna maskiner och program, och det är bara att köra in, luta sig tillbaka och njuta av färden. Hit är alla bilmärken välkomna och du betalar enkelt med antingen Volvokort eller vanligt kort. Pris från 150:- med Volvokort.

Läs mer om vår Tvättgata


 

Här finns våra Tvätta-anläggningar

Upplands Väsby

Truckvägen 20

Vallentuna

Smidesvägen 2

Enköping

Traktorgatan 6

Läs om vår Tvättgata

Ansök om Volvo-/Renaultkort

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvokort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får bonus på alla dina köp.

Ansök om Volvokort 

 

Exempelbild av Volvokort