VÄLKOMMEN ATT TESTA

Enköpings snabbaste biltvätt

 

Vi har dragit upp porten

Bra Bil Enköping presenterar med stolthet vår nya Tvättgata. Här tar vi hand om din bil med moderna maskiner och program, och det är bara att köra in, luta sig tillbaka och njuta av färden. Hit är alla bilmärken välkomna och du betalar enkelt med antingen Volvokort eller vanligt kort.

Våra tvättprogram

Dusch

Ingår: Avfettning, hjulhögtryck, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvokort: 150:-

Ord. pris: 189:-

Skrubb

Ingår: Avfettning, fälgkem, tröskel och fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvokort: 220:-

Ord. pris: 279:-

Spa

Ingår: Avfettning + extra, fälgkem, skumbad, tröskel & fälgtvätt, hjulhögtryck, underspolning, oscillerande högtryck sida & tak, borsttvätt, Shinetec polervax, osmosvatten, Raintecs vax, konturföljande tork, extra blåstork sidor & ljusterapi.


Volvokort: 320:-

Ord. pris: 399:-

 

Om Tvättgatan

I vår moderna anläggning börjar vi med att först spola av vägdamm och grus från din bil för att sedan gå vidare med avfettning, rengöring av lack och fälgar, och vi avslutar med en vaxning av din bil. Programmen tar 3 minuter och 50 sekunder och körs med mjuka borstar för att vara så skonsamma som möjligt mot bilens lackering.
För att använda programmet kör du upp bilen på transportbandet, slår av motorn och lägger bilen i friläge – resten sköter systemet.

Fördelen med att utföra din Biltvätt på en anläggning är att du vet att du får bilen grundligt rengjord, men vi är dessutom noga med att hålla på miljöaspekten. Alla föroreningar i det smutsiga vattnet tas om hand och vi lyckas återvinna upp till 80% av det använda vattnet.

Om Tvätta

Bra Bil Enköpings nya Tvättgata ingår i Volvohandelns koncept Tvätta och Tanka. Med ditt Volvo/Renaultkort har du dessutom alltid 20% rabatt på tvätten.

Precis som med andra Tanka och Tvätta stationer kan du betala din tvätt med ditt Volvo-kort, eller varför inte prova CarPay – Med CarPay kan du betala för drivmedel och service direkt i mobilen. Varje köp med ditt Volvo-kort ger dig poäng och dessa får du ut som bonuscheckar. Med CarPay får du även dessa direkt i mobilen, tillsammans med kvitton och specialerbjudanden från din Volvohandlare.

Testa CarPay idag och hitta din närmaste Tanka och Tvätta station.

Läs mer

 

Öppet dygnet runt

Adress: Traktorgatan 6 (vid Bra Bil Enköping)


Öppettider Bra Bil Enköping