VÄLKOMMEN ATT TESTA

Bålstas snabbaste biltvätt

Alltid 20% rabatt med Volvo-/CarPaykort
en grill från Volvo med tvättskum på

VAD KÄNNER DU FÖR IDAG? 

Dusch, Skrubb eller Spa?

Vår helt nya Tvättgata i Bålsta


Den 25 mars öppnade vi portarna till vår helt nya Tvättgata i Bålsta.
Visste du att vi tvättar din bil på 4 minuter? Så snabbt rullar din bil genom Bålstas snabbaste biltvätt. Vi tar hand om din bil med moderna maskiner och program. Det är bara att köra in, luta sig tillbaka och njuta av färden. Hit är alla bilmärken välkomna och du betalar enkelt med antingen Volvokort eller vanligt kort.


Status på Tvätta i Bålsta

Status Tvättgata: ÖPPET
Status GDS (gör det själv): ÖPPET

Vid driftstörning på vår Tvättgata ring:

Mån-fre kl. 07.00-17.00: 0171-237 00


Har du haft problem med vår tvättgata?

Maila andreas.bramkvist@brabil.se så hjälper vi dig.


Öppet dygnet runt

Adress: Bålsta, Lillsjörännan 6 (vid ICA Maxi)

Hitta hit

Bålstas snabbaste biltvätt

Våra tvättprogram

Dusch

Ingår: Avfettning, Fälgtvätt, oscillerande högtryck sida, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork & extra blåstork sidor. 

Volvo-/CarPaykort: 150 kr

Ord. pris: 189 kr

Skrubb

Ingår: Avfettning, fälgkem, fälgtvätt, underspolning, oscillerande högtryck sida, borsttvätt, sköljvax, konturföljande tork & extra blåstork sidor 

 Volvo-/CarPaykort: 220 kr

Ord. pris: 279 kr

Spa

Ingår: Avfettning + extra, fälgkem, fälgtvätt, underspolning, oscillerande högtryck sida, borsttvätt, Shinetec polervax, osmosvatten, Raintecs vax, konturföljande tork & extra blåstork sidor

 Volvo-/CarPaykort: 320 kr

Ord. pris: 399 kr

Ansök om Volvokort / CarPay

Gör ditt bilägande enklare och förmånligare med ett Volvokort / CarPay. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt avgiftsfritt och du får bonus på alla dina köp.

Ansök om Kort / CarPay


 

Volvo kör igenom Enköpings snabbaste biltvätt

Tvätta bilen – förläng livslängden

Att ha en ren bil ökar inte bara dina chanser till ett problemfritt bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket gör att du kan få bättre betalt den dagen du väljer att byta bil. En annan viktig anledning till att tvätta bilen är att en smutsig bil syns sämre i mörkret, eftersom lacken, lamporna och registreringsskyltarna tappar sin reflekterande förmåga. En alltför smutsig och oläslig registreringsskylt kan dessutom ge böter om polisen stoppar dig.

Hur ofta ska man tvätta bilen?

En bra regel är att tvätta bilen åtminstone en gång i månaden om du använder den varje dag.

Tvättar du din bil på rätt sätt?

Tvättar rätt gör du när du tvättar bilen i en tvätthall – allra helst i en som är miljömärkt som vår är.

Det renar vattnet från bland annat: 

  • Olja och grus
  • Tungmetaller
  • Kväve och fosfor (övergödande)

Tvätta alltså inte bilen på gatan. Då rinner allt detta ned i gatubrunnarna och ut i våra sjöar och hav, även om vi använder miljömärkta tvättmedel. 

En volvo bil tvättas i Enköpings snabbaste biltvätt

Om Tvättgatan

I vår moderna anläggning börjar vi med att först spola av vägdamm och grus från din bil för att sedan gå vidare med avfettning, rengöring av lack och fälgar, och vi avslutar med en vaxning av din bil. Programmen tar 3 minuter och 50 sekunder och körs med mjuka borstar för att vara så skonsamma som möjligt mot bilens lackering.

För att använda programmet kör du upp bilen på transportbandet, slår av motorn och lägger bilen i friläge – resten sköter systemet.

Fördelen med att utföra din biltvätt på en anläggning är att du vet att du får bilen grundligt rengjord, men vi är dessutom noga med att hålla på miljöaspekten. Alla föroreningar i det smutsiga vattnet tas om hand och vi lyckas återvinna upp till 80% av det använda vattnet.