Volvomodeller hos Bra Bil

Vi presenterar stolt vår lineup av Volvomodeller så att du kan hitta den perfekta bilen för dig. Scrolla ner och klicka igenom för att läsa mer om varje bil.

Lineup av Volvos 60-modeller, vitlackerade

blå volvo s60
Volvo S60

 

Allt om S60

svart volvo s90Volvo S90

 

Allt om S90

röd Volvo XC40 mot vit bakgrund

Volvo XC40

 

Allt om XC40

grå Volvo XC60 mot vit bakgrund

Volvo XC60

 

Allt om XC60

silvrig Volvo XC90 mot vit bakgrund

Volvo XC90

 

Allt om XC90


 

laddhybrid bil som laddas

Laddhybrider 

Volvo satsar på en Elektrisk framtid, och vi är såklart med i den utvecklingen. Nu kan du välja laddhybrid som motoralternativ till alla sju Volvomodeller. SUV, kombi eller sedan, alla finns med el/bensindrift där du kan göra stora delar av din dagliga körning bara på el. 

Läs mer om vår Elektriska framtid

SUVs 

Oavsett om du är intresserad av kompakta och city-vänliga XC40, bekväma och sportiga XC60 eller eleganta och rymliga XC90, så finns det en SUV som passar din livsstil och dina behov. Läs mer på vår SUV sida.

Läs mer om SUV

Blå Volvo xc40 lifestyle

Redo för en ny bil?

Oavsett om du är ute efter en begagnad bil eller nyproducerad från fabrik hittar du alla våra leveransredo bilar i vårt lager. Det är bara att klicka dig fram till din nya drömbil. För att göra bytet så enkelt som möjligt för dig så hjälper vi dig så klart även med inbytet.

Värdera din bil idag

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som V40, XC70 eller varför inte en V70.  Du kan även hitta bilar från Renault och Dacia. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som dessutom är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

På uppdrag av Polestar driver och ansvarar Bra Bil koncernen även för tre stycken Handover Center, där vi levererar nya Polestar i Göteborg och Stockholm. Utöver detta tillhandahåller Bra Bil service och verkstadstjänster i våra verkstäder.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.