Volvo S60 hos Bra Bil

 Bilen som är en utmanare på vägen. 

Se våra bilar i lager

 

Grå Volvo mot grå modernistisk vägg

Volvo S60

svart volvo s60 mot vit bakgrund

svart volvo s60 mot vit bakgrund

Nya Volvo S60 sätter en ny standard i sin klass. Vilket innebär imponerande köregenskaper, användarvänlig teknik och dessutom ett välbalanserat chassi omdefinierar vad sportighet faktiskt handlar om.  Dessutom sätter Volvo S60 dig i centrum för körupplevelsen och håller dig uppkopplad mot världen i en perfekt balans mellan svensk design och innovativa lösningar. Nya Volvo S60 är en sportig sedan och har en kraftfull design med en unik karaktär. 

Vi säljer Volvo S60 på våra anläggningar i Göteborg, Stockholm och Enköping. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

Välj motor:

Diesel; D3 (150 hk), D3 AWD (150 hk) och D4 AWD (190 hk).

Bensin; T3 (163 hk), T4 (190 hk), T4 AWD (190hk), T5 AWD (247 hk).

Laddhybird; Twin Engine T5 (262 hk). 

Parkeringskamera display skärm

interiör i en volvo bil

Utrustningsnivåer

svart bil mot vit bakgrund

Inscription

S60 Inscription har allt vad svensk lyx innebär. Tack vare dess vackra kromdetaljer, eleganta aluminiumfälgar och även dess dubbla integrerade slutrör.

Röd bil mot vit bakgrund

R-Design

S60 R-Design har en sportig exteriör som andas prestanda och tillsammans med den förarorienterade insidan skapas en perfekt balans mellan körglädje och komfort.

Vit bil mot vit bakgrund

Polestar Engineered

S60 Polestar Engineered ger en känsla av maximal körglädje, med prestandadelar från några av branschens mest respekterade leverantörer.

Bygg Volvo S60

Bygg din version idag

 

S60 Laddhybrid 

Med Volvo S60 Twin Engine laddhybrid får du lägre bränsleförbrukning, även möjlighet att köra på ren eldrift och en statlig bonus motsvarande den tidigare supermiljöbilspremien. 

lifestyle kvinna och man i solljus

Intresserad? Kontakta en säljare

Upplands Väsby, Vallentuna & Kungsängen

linus eklund säljare
Linus Eklund Bilsäljare
säljare
Asef Hejazi Bilsäljare

Göteborg

annika havner säljare
Annika Havner Bilsäljare
Magnus Björkquist - Bilsäljare
Magnus Björkquist Bilsäljare

Enköping & Bålsta

Mikael Tomberg
Mikael Tomberg Bilsäljare
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Bilsäljare

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du dessutom hitta modeller som Volvo V40, XC70 eller varför inte en V70.  Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Volvo S60 i Göteborg, Stockholm & Enköping