Volvo S90 hos Bra Bil

Bilen som erbjuder elegant design, stora kraftresurser och svensk lyx.

Se våra bilar i lager

silver volvo s90 framför glasfasad

Volvo S90

vit volvo s90 mot vit bakgrund

vit volvo s90 mot vit bakgrund

Volvo S90 är Volvos tolkning av modern lyx. Tack vare generösa utrymmen, skandinavisk design och dessutom den senaste tekniken inom säkerhet och underhållning. Oavsett om du sitter bakom ratten eller som passagerare är du garanterad komfort och lyx på en helt ny nivå. Volvo S90 är en sedan med en stilren och lyxig design som även har stora utrymmen, en sportig familjebil helt enkelt. 

Vi säljer Volvo S90 på våra anläggningar i Göteborg, Stockholm och Enköping. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig. 

 

Välj motor:

Diesel; D3 (150 hk), D3 AWD (150 hk) och D4 AWD (190 hk).

Bensin; T3 (163 hk), T4 (190 hk), T4 AWD (190hk), T5 AWD (247 hk).

Laddhybird; Twin Engine T5 (262 hk).

parkeringskamera displayskärm

interiör i en Svensktillverkad bil

Utrustningsnivåer

Metallic grå bil mot vit bakgrund

Momentum

Volvo S90 Momentum ger en känsla av premium. Tack vare en modern och sofistikerad design och med LED-strålkastare, en högblank svart grill och 18-tums aluminiumfälgar är bilen något alldeles extra.

Vit bil mot vit bakgrund

Inscription

Med Inscription får man en känsla av sofistikerad svensk lyx. Tack vare dess vackra kromdetaljer, mjuk klädsel i nappaläder, eleganta aluminiumfälgar och dessutom dess integrerade slutrör, allt vad svensk lyx innebär.

Svart bil mot vit bakgrund

R-Design

Volvo S90 R-Design ger en känsla av sportighet och elegant körglädje, bilen är för dig som älskar att köra. Tack vare dubbla integrerade slutrör, attraktiva 19-tums aluminiumfälgar och en pianosvart grill får bilen ett kraftfullt utseende.

Bygg Volvo S90

Bygg din version idag

 

S90 Laddhybrid 

Med Volvo S90 Twin Engine laddhybrid får du lägre bränsleförbrukning, dessutom möjlighet att köra på ren eldrift och en statlig bonus motsvarande den tidigare supermiljöbilspremien. 

Vit Volvo Laddhybrid laddar el

Intresserad? Kontakta en säljare

Upplands Väsby, Vallentuna & Kungsängen

linus eklund säljare
Linus Eklund Bilsäljare
säljare
Fredrik Wallin Bilsäljare
bo lundgren säljare
Bo Lundgren Säljledare

Göteborg

oscar front säljare
Oscar Front Bilsäljare
Magnus Björkquist - Bilsäljare
Magnus Björkquist Bilsäljare

Enköping & Bålsta

Robert Forsström
Robert Forsström Bilsäljare
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Bilsäljare

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Volvo V40, XC70 eller varför inte en V70.  Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Volvo S90 i Göteborg, Enköping & Stockholm