Volvo SUV hos Bra Bil

Vill du har den kompakta körglädjen hos Volvo XC40, den sportiga känslan hos Volvo XC60 eller den lyxiga storleken hos Volvo XC90?

Volvo SUV lineup på en takparkering i staden

Blå Volvo SUV Volvo XC40

Volvo XC40

Smart, kompakt och dessutom pålitlig. Volvo XC40 ger dig rymligheten och finessen du behöver, oavsett om du bor på landet eller i stan.

Läs mer om XC40

 

Vit Volvo SUV Volvo xc60

Volvo XC60

Sportig, stilig och dessutom rejält med körglädje. Volvo XC60 tar dig dit du behöver komma, och erbjuder rejält med styrka på vägen.

Läs mer om XC60

Svart Volvo SUV Volvo xc90

Volvo XC90

Stilsäker, elegant och samtidigt praktisk; Volvo XC90 har plats för hela familjen, men passar också utmärkt för dig som behöver resa mycket i tjänsten. Från modellår 2020 kan du även köpa Volvo XC90 som laddhybrid.

Läs mer om XC90

Volvo SUV

Framtiden är elektrisk

Visste du att du numera kan få alla Volvos SUV modeller som elhybrider? Fr.o.m modellår 2020 kan du köpa din XC90 med den effektiva T5 Twin Engine hybridmotorn, med hela 45 km räckvidd på ren eldrift. Vi presenterar dessutom massor med andra spännande nyheter. Läs mer om den elektriska framtiden för oss på Bra Bil och Volvo.

Läs mer om Volvos elbilar

Volvo SUV

Dags att uppgradera?

Hitta din nya drömbil idag. Vi vill att ditt bilägande ska vara så enkelt och effektivt som möjligt. Därför erbjuder vi flera bra tilläggstjänster, som serviceavtal och finansiering via Volvo Finansbank. Men det första steget är att värdera din nuvarande bil. Boka din tid idag för en kostnadsfri värdering utförd av våra tekniker, och vi berättar vad din bil är värd för oss.

Vi vill köpa din bil

Upplev Volvo ute på vägarna

Boka provkörning

Volvo SUV lineup på en gräsmatta

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.