Volvo SUV hos Bra Bil

Vill du har den kompakta körglädjen hos Volvo XC40, den sportiga känslan hos Volvo XC60 eller lyxigheten hos Volvo XC90?

Volvo SUV lineup på en takparkering i staden

Blå Volvo SUV Volvo XC40

Volvo XC40

Smart, kompakt och dessutom pålitlig. Volvo XC40 ger dig rymligheten och finessen du behöver, oavsett om du bor på landet eller i stan.

Läs mer om XC40

 

Vit Volvo SUV Volvo xc60

Volvo XC60

Sportig, stilig och dessutom rejält med körglädje. Volvo XC60 tar dig dit du behöver komma, och erbjuder rejält med styrka på vägen.

Läs mer om XC60

Svart Volvo SUV Volvo xc90

Volvo XC90

Stilsäker, elegant och samtidigt praktisk; Volvo XC90 har plats för hela familjen, men passar också utmärkt för dig som behöver resa mycket i tjänsten. 

Läs mer om XC90


Bygg din Volvo

Observera att Bygg din Volvo öppnas i Volvo Cars miljö. Välj Bra Bil som återförsäljare, så kommer du i kontakt med oss.

 

Volvo SUV

Framtiden är elektrisk

Du vet väl att du kan få alla Volvos SUV modeller som laddhybrider? Läs mer om den elektriska framtiden för oss på Bra Bil och Volvo.

Läs mer om Volvos elbilar

Upplev Volvo ute på vägarna

Boka provkörning

Volvo SUV lineup på en gräsmatta

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 4 000 nya bilar och 3 000 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare.

Vår vision är att leverera service, produkter och upplevelser på en nivå som gör att vi blir en förebild inom svensk bilhandel.