Volvo V60 hos Bra Bil

Bilen som är elegant, mångsidig och sportig, helt enkelt den moderna herrgårdsvagnen.

Se våra bilar i lager

 

Metallic brun volvo framför tegelfasad

Volvo V60

Vit Volvo V60 mot vit bakgrund

Vit Volvo från sidan mot vit bakgrund

Volvo V60 matchar alla de krav du ställer på en riktig herrgårdsvagn. Alltså är köregenskaperna är av allra högsta klass och nya V60 är ett nöje att köra. Med skandinavisk design och smart funktionalitet blir det enkelt att trivas inne i kupén. Hela bilen utstrålar kvalitet och ändamålsenlig design, vilket är helt i linje med Volvos långa tradition. Volvo V60 är den perfekt rymliga familjekombin, och med en sportig design så är Volvo V60 bilen som är familjens favorit.  

Vi säljer Volvo V60 på våra anläggningar i Göteborg, Stockholm och Enköping och vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

 

Välj motor:

Diesel; D3 (150 hk), D3 AWD (150 hk), D4 (190 hk) och D4 AWD (190 hk).

Bensin; T4 (190 hk), T5 (250 hk), T5 AWD (250 hk) och T6 AWD (310 hk).

Laddhybird; T6 Twin Engine (340 hk), T8 Twin Engine (390 hk), T8 Twin Engine Polestar Engineered (405 hk).

Mörk läder interiör i bil

Laddhybrid bil som laddas

Utrustningsnivåer

svart bil mot vit bakgrund

Cross Country

Cross Country låter dig upptäcka mer. Du får högre markfrigång, robusta materialval och dessutom fyrhjulsdrift som standard. Exteriören vittnar om äventyrslust, medan insidan blandar mångsidighet och intuitiv teknik med vacker design. Det här är därför en bil för dig som vill tänja på gränserna, varje dag. Med väl tilltagen markfrigång och fyrhjulsdrift får du framkomlighet på alla vägar, samtidigt som det rymliga lastutrymmet gör att du får med dig det du behöver. Därför blir varje äventyr blir så bra som möjligt. När du kör Volvo V60 Cross Country är det inte underlagt som bestämmer vart du ska, och Cross Country kommer med AWD fyrhjulsdrift som standard vilket ger dig bättre kontroll på alla vägar.

Grå Volvo V60 mot vit bakgrund

Momentum

Momentum ger en känsla av exklusivitet och premium med sina läckra detaljer och intuitiva design. Volvo V60 interiör präglas av skandinavisk formgivning och kommer med intuitiv teknik.

Vit Volvo V60 mot vit bakgrund

Inscription

Volvo V60 Inscription ger dig en känsla av lyx med maximal komfort. Med de dubbla integrerade slutrören och exklusiva aluminiumfälgar förstärks den lyxiga känslan ytterligare.

Grå Volvo V60 mot vit bakgrund

R-Design

Volvo V60 R-Design är en sportig kombi för hela familjen. Exteriören andas prestanda och bilen ger en känsla av sportighet.

Bygg Volvo V60

Bygg din version idag

 

 

Laddhybrid 

Med Volvo V60 Twin Engine laddhybrid får du lägre bränsleförbrukning, möjlighet att köra på ren eldrift och en statlig bonus motsvarande den tidigare supermiljöbilspremien. 

volvo v60 laddhybrid bil som laddas

Intresserad? Kontakta en säljare

Göteborg

joakim berlin säljare
Joakim Berlin Bilsäljare
Margareta Jansson - Bilsäljare
Margareta Jansson Bilsäljare

Upplands Väsby, Vallentuna & Kungsängen

bo lundgren säljare
Bo Lundgren Säljledare

Enköping & Bålsta

Mikael Tomberg
Mikael Tomberg Bilsäljare
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Bilsäljare

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Volvo V40, XC70 eller varför inte en V70.  Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Volvo V60 i Göteborg, Stockholm & Enköping