Volvo V90 hos Bra Bil

 Bilen som är sofistikerad, vacker och mångsidig. 

Se våra bilar i lager

 

Vit Volvo V90 parkerad på väg

Volvo V90

Vit Volvo mot vit bakgrund

Vit Volvo V90 mot vit bakgrund

Volvo V90 kombinerar elegans och nytänkande med ett modernt formspråk och dessutom funktioner som förenklar din vardag. På insidan möts du även av juvelliknande reglage och dessutom en pekskärm som ger dig tillgång till avancerad teknik och underhållning. Sammantaget en elegant kupé som främjar ditt välbefinnande. Volvo V90 är den klassiska kombibilen som dessutom är den perfekta familjebilen med ett stort lastutrymme på 560 liter. 

Vi säljer Volvo V90 på våra anläggningar i Göteborg, Stockholm och Enköping. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig. 

Välj motor:

Diesel; D3 (150 hk), D3 AWD (150 hk), D4 (190 hk), D4 AWD (190 hk), D5 AWD (235 hk).

Bensin; T4 (190 hk), T5 AWD (250 hk), T5 FWD (250 hk) och T6 AWD (310 hk).

Laddhybird; Twin Engine (390 hk).

Silverfärgad bil mot ett hus

ljus Interiör i en bil

Utrustningsnivåer

Vit V90 mot vit bakgrund

V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country är byggd för att ta dig dit du vill, varje gång. Tack vare de kromade inlägg i frontgrillen, högblanka fönsterlister och dubbla integrerade slutrör skapas ett kraftfullt intryck. På insidan väntar även komfortstolar i nappaläder och omsorgsfullt utformade detaljer. Kolsvarta karosspaneler och främre och bakre hasplåtar hjälper till att skydda karossen. Ökad markfrigång och 18-tumsfälgar är standard och gör det robusta utseendet komplett. AWD fyrhjulsdrift ökar framkomligheten på alla underlag. Skulle väglaget kräva mer finns Off Road-läget där responsen anpassas till situationen.

Blå bil mot vit bakgrund

Momentum

Volvo V90 Momentum präglas av skandinavisk design, mångsidighet och högteknologisk lyx. Med momentum får du dessutom 18-tums aluminiumfälgar och en högblank svart grill.

Svart bil mot vit bakgrund

Inscription

Med Volvo V90 Inscription så får du en känsla av lyx och exklusivitet. Tack vare dess kromade lister, frontgrill i matt silver och unika lättmetallfälgar.

Blå bil mot vit bakgrund

 

R-Design

Volvo V90 R-Design präglas av sportighet, exklusivitet och prestanda. Bilens atletiska karaktär förstärks bland annat genom dubbla integrerade slutrör och svarta detaljer.

Bygg Volvo V90

Bygg din version idag

 

V90 Laddhybrid 

Med Twin Engine laddhybrid får du minskade bränslekostnader, lägre bränsleförbrukning och minst 47 km räckvidd på el vid blandad körning. 

Volvo V60 laddhybrid laddar vid hus

Intresserad? Kontakta en säljare

Göteborg

Margareta Jansson - Bilsäljare
Margareta Jansson Bilsäljare
Thiam Bagheri - Bilsäljare
Thiam Bagheri Bilsäljare

Enköping & Bålsta

Jens Johansson säljare
Jens Johansson Bilsäljare
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Bilsäljare

Upplands Väsby, Vallentuna & Kungsängen

bo lundgren säljare
Bo Lundgren Säljledare
linus eklund säljare
Linus Eklund Bilsäljare
säljare
Asef Hejazi Bilsäljare

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Volvo V40, XC70 eller varför inte en V70. Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag.

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Volvo V90 i Göteborg, Stockholm & Enköping