Volvo XC40 hos Bra Bil

 Bilen som dessutom korades till årets bil i Europa 2018.

Se våra bilar i lager

Vit Volvo XC40 med tre personer i stadsmiljö

Volvo XC40

Svart Volvo XC40 mot vit bakgrund

Svart Volvo XC40 mot vit bakgrund

Volvo XC40 är här för att göra ditt dagliga liv enklare och även mer behagligt. Bilen har med tack vare sin uttrycksfulla design, smarta förvaring och innovativa teknik blivit utsedd till Årets bil i Europa 2018. Volvo XC40 är en mini suv med smarta förvaringslösningar och även en distinkt design. 

Vi säljer Volvo XC40 på våra anläggningar i Göteborg, Stockholm och Enköping. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

 

Välj motor:

Diesel; D3 (150 hk), D3 AWD (150 hk) och D4 AWD (190 hk).

Bensin; T3 (163 hk), T4 (190 hk), T4 AWD (190hk), T5 AWD (247 hk).

Laddhybird; Twin Engine T5 (262 hk).

Vit bil parkerad i stadsmiljö

Laddhybrid bil under laddning

Utrustningsnivåer

Vit bil mot vit bakgrund

Bas Edition

Volvo XC40 bas modell är välutrustad med hög säkerhet och komfort. Du får dessutom ett nyckelöst startsystem och elektriskt infällbara ytterbackspeglar.

Röd Volvo XC40 mot vit bakgrund

Momentum Edition

Momentum ger en känsla av exklusivitet och premium med läckra detaljer. Interiören präglas av skandinavisk design och intuitiv teknik.

Svart Volvo SUV mot vit bakgrund

Inscription

Inscription ger dig en känsla av lyx med maximal komfort samtidigt som en läcker design.  Den har även en unik frontgrill, skid plates i matt silver och 18-tums aluminiumfälgar.

Blå Volvo mot vit bakgrund

R-Design

R-design fokuserar på dynamiska köregenskaper och ger en känsla av sportighet.  Den har en frontgrill, backspegelkåpor och tak i svart kontrastfärg.

Bygg Volvo XC40

Bygg din version idag

 

XC40 Laddhybrid 

Med Volvo XC40 Twin Engine laddhybrid får du minskade bränslekostnader, lägre bränsleförbrukning och över 40 km räckvidd på el.
Vit Volvo XC40 körandes på väg

Intresserad? Kontakta en säljare

Enköping & Bålsta

Martin Ramström säljare
Martin Ramström Bilsäljare
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Bilsäljare

Göteborg

annika havner säljare
Annika Havner Bilsäljare
Marcus Jarlegren - Bilsäljare
Marcus Jarlegren Bilsäljare

Upplands Väsby, Vallentuna & Kungsängen

Lars Göran Ericsson säljare
Lars-Göran Ericsson Bilsäljare
säljare
Asef Hejazi Bilsäljare
Martin Väisenän säljare
Martin Väisänen Bilsäljare

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Volvo V40, XC70 eller varför inte en V70.  Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Volvo XC40 i Göteborg, Stockholm & Enköping