Volvo XC60 hos Bra Bil

Bilen som ger dig raffinerad styrka och progressiv teknik. En SUV utformad runt dig. 

Se våra bilar i lager

vit volvo xc60 i stadsmiljö

Volvo XC60

Svart Volvo XC60 mot vit bakgrund

Svart Volvo XC60 mot vit bakgrund

En perfekt balans mellan komfort och sportighet kännetecknar Volvo XC60. Det avancerade chassit kombinerar komfort och kontroll samtidigt som säkerhetssystemen skyddar det som är viktigt för dig. Tack vare en unik kombination av skandinavisk design, användarvänlig teknik och dessutom framtidens säkerhet har bilen blivit korad till Årets bil i världen 2018. Bilen är den perfekta SUV:en och familjebilen. 

Vi säljer Volvo XC60 på våra anläggningar i Göteborg, Stockholm och Enköping. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig. 

Välj motor:

Diesel; D3 (150 hk), D4 (190 hk), D4 AWD (190 hk), B4 AWD (197 hk) – Mildhybrid och B5 AWD (235 hk) – Mildhybrid.

Bensin; T4 (190 hk), T5 (250 hk), T5 AWD (250 hk), T6 AWD (310 hk).

Laddhybird; Twin Engine (390 hk) och T8 Twin Engine Polestar Engineerd (405 hk)

Vit bil i statsmiljö

Displayskärm i en bil

Utrustningsnivåer

Vit bil mot vit bakgrund

Momentum

Volvo XC60 Momentum är stilfull med riklig utrustning. Den har 18-tums aluminiumfälgar, T-formade LED-strålkastare och dessutom det hyllade Volvo On Call med Wi-Fi Hotspot.

Röd bil mot vit bakgrund

Inscription

Volvo XC60 Inscription ger en känsla av modern lyx samtidigt som den ger maximal komfort. Med Inscription får du även kromade lister, utökade säkerhetsfunktioner samt elmanövrerade framstolar.

Grå bil mot vit bakgrund

R-Design

Volvo XC60 R-design fokuserar på sportigheten och dessutom körglädjen. Den har sportiga detaljer och en unik chassisättning som gör att du får en mer dynamisk och sportig körupplevelse.

Svart Volvo XC60 Polestar mot vit bakgrund

Polestar Engineered

Volvo XC60 Polestar Engineered ger en känsla av maximal körglädje, tack vare prestandadelar från några av branschens mest respekterade leverantörer.

Bygg din Volvo XC60

Bygg din Volvo idag

 

XC60 Laddhybrid 

Volvo Twin Engine laddhybrid kombinerar en turboladdad bensinmotor med en elmotor. En laddhybrid låter dig köra upp till 45 km på ren eldrift. 

Vit Volvo XC60 parkerad bredvid man med väska

Intresserad? Kontakta en säljare

Upplands Väsby, Vallentuna & Kungsängen

linus eklund säljare
Linus Eklund Bilsäljare
bo lundgren säljare
Bo Lundgren Säljledare

Göteborg

Thiam Bagheri - Bilsäljare
Thiam Bagheri Bilsäljare
Margareta Jansson - Bilsäljare
Margareta Jansson Bilsäljare

Enköping & Bålsta

Jesper Wängelin säljare
Jesper Wängelin Bilsäljare
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Bilsäljare

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Volvo V40, XC70 eller varför inte en V70.  Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Volvo XC60 i Göteborg, Stockholm & Enköping