Volvo XC90 hos Bra Bil

Bilen är framtidens SUV. Avancerad, elegant och hållbar. 

Se våra bilar i lager

Volvo XC90 vid havsmiljö

Volvo XC90

mörk grå volvo xc90 mot vit bakgrund

mörk grå volvo xc90 från sidan mot vit bakgrund

Lyx på en ny nivå. Elektriska drivlinor, smarta uppkopplade tjänster, en unik känsla för skandinaviskt hantverk och dessutom innovativ teknik – det är nya Volvo XC90. Dessutom är Volvo XC90 den perfekta SUV:en och den lyxiga stora familjebilen. Bilen är extra rymlig med sju sittplatsen och ett stort bagageutrymme. 

Vi säljer Volvo XC90 på våra anläggningar i Göteborg, Stockholm och Enköping. Vi hjälper dig att hitta bilen med den perfekta utrustningen för just dig.  

 

Välj motor:

Diesel; B5 AWD (235 hk) – Mildhybrid.

Bensin;  T5 AWD (250 hk) och T6 AWD (310 hk)

Laddhybird; Twin Engine (390 hk).

interiör i en volvo xc90 bil

interiör i en volvo

Utrustningsnivåer

Silvrig Volvo XC90 mot vit bakgrund

Inscription

Med XC90 Inscription får du en känsla av lyx och elegans. Du får även kromade lister, en silvrig grill och innovativ teknik. Tillsammans med den fina interiören skapas en en exklusiv känsla runt hela bilen.

Blå Volvo XC90 mot vit bakgrund

R-Design

Volvo XC90 R-design fokuserar på körglädje och prestanda. Tack vare sportiga detaljer och en unik chassisättning gör så att du får en mer dynamisk och sportig körupplevelse.

Bygg Volvo XC90

Bygg din Volvo idag

 

 

XC90 Laddhybrid 

Med XC90 Twin Engine laddhybrid får du lägre bränsleförbrukning, möjlighet att köra på ren eldrift och en statlig bonus motsvarande den tidigare supermiljöbilspremien. 

volvo Xc90 in landscape

Intresserad? Kontakta en säljare

Enköping & Bålsta

Stefan Frid säljare
Stefan Frid Bilsäljare
Melvin Zenkelt säljare
Melvin Zenkelt Bilsäljare

Göteborg

Marcus Jarlegren - Bilsäljare
Marcus Jarlegren Bilsäljare
oscar front säljare
Oscar Front Bilsäljare

Upplands Väsby, Vallentuna & Kungsängen

Lars Göran Ericsson säljare
Lars-Göran Ericsson Bilsäljare
säljare
Fredrik Wallin Bilsäljare
Martin Väisenän säljare
Martin Väisänen Bilsäljare

Begagnade bilar

Bland våra begagnade bilar kan du även hitta modeller som Volvo V40, XC70 eller varför inte en V70.  Utforska vårt begagnatlager och hitta en bil som passar just dig. Vi har en bred variation av modeller som är redo för dig att ta hem idag. 

Se våra begagnade bilar

 

Om oss

Bra Bil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och även i Bro. Vi säljer årligen över 3000 nya bilar och 2600 begagnade bilar. I våra verkstäder träffar vi dagligen hundratals kunder, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör oss till en av Sveriges största Volvo, Renault och Daciahandlare. I Göteborg, Bålsta, Enköping och Upplands Väsby säljer vi Volvo. Vi säljer även Volvo i Kungsängen och Vallentuna, där vi dessutom även säljer Renault och Dacia. På Bra Bil finner du alltid de senaste Volvo- Renault och Daciamodellerna samt ett stort urval av begagnade bilar. Dessutom servar vi Volvobilar på samtliga anläggningar, vi servar även Renault och Dacia på våra anläggningar i Bålsta, Kungsängen och Vallentuna.

Volvo XC90 i Göteborg, Stockholm & Enköping